Request a call back

Have a question?
Leave your phone number.
We will call you and answer for questions.


Feedback-ul clienților despre produsul FUCOIDAN


Lăsa un comentariu despre produs

Numele si prenumele:

Email:

Țara, orașul :

Feedback-ul dvs


Exemplu: 1. N.P, vârstă, oraș.
2. Care a fost problema ( diagnosticul medicului, simptomele ).
3. În ce perioadă a fost problema.
4. Rezultate.

Dacă aveți o fotografie înainte și după, vă rugăm să o trimiteți la adresa de e -mail: info@gbspremium.com


Comentarii clienților despre fucoidan FUCOIDAN 1000

Feedback-ul clienților despre Fucoidan 1000. Toate sunt rezultatul persoanelor care au luat produsul Fucoidan 1000.
Acest produs este un supliment alimentar, și nu modifică tratamentul prescris de medic.Tatiana Skvortsova de 65 de ani, din Novokuznetsk - Rusia.

În urmă cu câțiva ani a suferit o intervenție chirurgicală pentru a elimina vezica biliară. A început să consume Fucoidan 1000 câte două linguri, a câte 50 ml diluat, de două ori pe zi. După 3 zile s-a început intensiv curățirea intestinului, ficatului și a rinichilor. A observat un gust amar în gură. Urina a devenit maro. Curățirea s-a făcut după două zile. Pe degetul mare a fost o inflamație dureroasă, care practic, a dispărut după două săptămâni. Și durerea în umăr a dispărut într- o săptămână. După două săptămâni de utilizare de Fukoidan1000, a scăpat și de sforăit.

Oksana Kornilov, în vârstă de 53 de ani, din Mezhdurechensk, Rusia.

Am luat 2 luni cate 50 ml de fucoidan 1000 diluat în 500 ml de apă. Anterior, au existat hemoragii menstruale abundente. Cu 4 ani în urmă, am avut o intervenție chirurgicală pentru a elimina un polip. Pe umăr am avut niște ningei, care între timp au dispărut. După două luni am pierdut și din greutate.

Strelchenko Yana, în vârstă de 47 de ani, din Mezhdurechensk, Rusia.

Diagnostic: fibrom, cu 3 tumori ! Am început să consum Fucoidan 1000. Timp de o săptămână am luat zilnic căte cate un plic, chiar înainte de operație.

Tuleuova Aitzhan, Astana - Kazahstan.

Avem un copil invalid, cu paralizie cerebrală, microcefalie, epilepsie secundară. Alergii severe, rinoconjunctivită alergică. Am început să consumăm Fucoidan 1000 - câte 1 plic pe zi, după care, s- a îmbunătățit semnificativ starea generală a copilului, care acum doarme bine, a devenit mai calm, iar alergia a dispărut complet. Aveam dureri în articulații, care s-au vindecat încă din a doua săptămână după aplicarea de Fukoidan 1000. Soțul meu s-a vindecat de rinită alergică și conjunctivită, asta după ce-a consumat câte un plic de Fukoidan 1000. Produsul a fost UIMITOR !!! Bem întreaga familie, fără întrerupere produsul Fucoidan 1000, și îi mulțumesc lui Dumnezeu și producătorilor pentru șansa de a ni se restabili sănătatea, ca să ne putem bucura de viață !!!

Sagindykova Narimash, 58 de ani, din Astana, Kazahstan.

Diagnostic: boală fibrochistică de sân, papilomă și colesterol crescut. Am luat Fucoidan 1000 timp de 4 luni. În luna ianuarie, după inspecție, testele medicale au reliefat următoarele: colesterolul a scăzut, nu mai erau noduli, iar doctorul a spus nu există nici un motiv să-mi mai fac griji pentru papilomavirus, care a dispărut și de pe gât. Din acest motiv, continuăm să luăm Fucoidan cu toata familia. Nepotul nostru, care avea alergii la naștere din cauza produselor din lapte, doctorii i-au interzis consumul de lactate. În plus, avea hemoglobina scăzută, mușchii nedezvoltați și răceli fregvente. Analizele ieșeau dezamăgitoare. Copilul avea doar 5 ani! Și acum, după ce-a consumat fucoidan, i-a crescut hemoglobina, iar în fecale nu s-au mai găsit paraziți. Ne bucurăm că poate să bea lapte. Mai nou, și și-a recăpătat și energia, este distractiv și inteligent. În plus, i-a crescut și sistemul imunitar. Și de Fucoidan 1000, a devenit foarte atașat. Într-adevăr, este un dar al mării! Mulțumim companiei GBS PREMIUM, pentru un astfel de produs unic!2020 All Rights Reserved.